Levererar vi till ditt postnummer? //

Visar alla 11 resultat

Färdiga och nyttiga matlådor för hemleverans 😋

Varje måltid är en portion noga uträknad för en person, i våra matlådor för hemleverans får du vällagad mat skapad för allas smaker. Du har möjlighet att anpassa din leverans efter ytterligare familjemedlemmar eller fler tillfällen under dagens gång. Vilka matlådor som då väljs är helt upp till dig!

Därför ska du välja Hälsolådan

En av de mest betydelsefulla fördelarna med våra matlådor är bekvämligheten. Att få näringsrika måltider levererade hem sparar inte bara tid utan minskar även frestelsen att välja snabbmat eller ohälsosamma alternativ när tiden är knapp. Dessutom minskar matsvinnet eftersom portionerna är noggrant planerade och förpackade i rätt mängd.

85 kr - eller prenumerera och spara upp till 5%
85 kr - eller prenumerera och spara upp till 5%
85 kr - eller prenumerera och spara upp till 5%
85 kr - eller prenumerera och spara upp till 5%
85 kr - eller prenumerera och spara upp till 5%
85 kr - eller prenumerera och spara upp till 5%
85 kr - eller prenumerera och spara upp till 5%
85 kr - eller prenumerera och spara upp till 5%
85 kr - eller prenumerera och spara upp till 5%
85 kr - eller prenumerera och spara upp till 5%
85 kr - eller prenumerera och spara upp till 5%

Så funkar det

Så tycker våra kunder

Vanessa Ekdahl Garcia

Utöver att matlådorna är väldigt goda så är det även väldigt praktiska, det underlättar vår vardag enormt och vi spar så mycket tid när vi stressar mellan arbete och barnens fotbollsträningar!

Filip Karlsson

Tränar stenhårt 6 dagar i veckan inför tävling så att ha matlådor med uträknade kalorier hemma som väntar är min räddare i nöden och underlättar verkligen!!! Kan starkt rekommendera hälsolådan, en sallad vid sidan om och din måltid är en 10 poängare.

Jennifer Lindqvist

TACK hälsolådan för god mat, under stressiga dagar prioriterar jag alltför ofta bort att äta vilket gör mig låg på energi, med era matlådor så missas aldrig en lunch eller middag och det ger mig så mycket mer ork i slutet av dagen.

Vanliga frågor

Hej! Våra leveranser sker på söndagar och måndagar.

Hej! Vi gasförpackar våra matlådor vilket gör att rätternas höga näringsvärden och goda smaker behålls, samtidigt som de håller längre än matlådor som använder sig utav plastlock eller enbart vakuumförpackning. Maten innehåller inga tillsatser och är kvalitetssäkrad av Eurofins. Hållbarheten på våra matlådor är 16 dagar, vi strävar alltid efter allra bästa kvalitet så matlådorna förnyas efter behov vilket är varje vecka då maten beställs veckovis.

Hej! För tillfället så levereras bara våra matlådor inom hela Stockholmsområdet. Maten levereras nedkyld antingen privat via oss eller Gordon. Vill man inte ha maten hemlevererad så finns det även möjlighet att hämta upp matlådorna från våra återförsäljare Café Boulevard i Sundbyberg, Esplanaden 17.

Målet är dock att kunna leverera maten inom hela Sverige, men vi är inte där än!

Nyttiga matlådor av din personliga kock

Våra nyttiga och hälsosamma matlådor är sammansatta och tillagade av våra kunniga och erfarna kockar som alltid arbetar för att tillfredsställa dina hälsomål när det handlar om mat. Färska grönsaker, magra men energirika proteiner och hälsosamma fetter. När du får en matlåda med hemleverans får du varierade måltider som är rika på näringsämnen som håller dig igång. Resultatet kommer att bli tydliga förbättringar fysiskt i och med att du inte behöver äta lika mycket snabbmat och färdiga lådor från butiken. Våra nyttiga matlådor ger dig mer energi och bättre humör på lång sikt.

Färdiga matlådor med de bästa råvarorna

Vi lägger alltid högsta vikt på att alltid använda färska och säsongsbetonade produkter och varierande ingredienser från hela världen i våra matlådor. Maten ger en hög nivå av näring – detta gäller oavsett om du väljer en låda med klassisk spaghetti bolognese, en smaskig chili med eller utan kött eller en färsk laxbit med tillbehör.

Alla våra matlådor för hemleverans är fria från onödigt socker, skadliga kemikalier och GMO (genetiskt modifierad organism).

Vi serverar även svensk mat i så hög utsträckning som möjligt i våra matlådor för hemleverans. Kyckling och kött kommer från svenska gårdar och är alltid av högsta kvalitet, grönsakerna är handplockade av våra kockar då kravet är att de alltid ska vara av högsta kvalitet.

Tre fördelar med färdiga matlådor

  • Spara tid och energi. Att planera, handla och laga måltider varje dag tar mycket tid och energi. Genom att beställa matlådor för hemleverans, slipper du planera och handla matvaror varje vecka.
  • Hälsosamma alternativ. Med matlådor för hemleverans kan du välja mellan olika alternativ som passar dina kostbehov och preferenser. Detta är särskilt fördelaktigt för personer med specifika kostrestriktioner eller allergier.
  • Minskar matsvinn. Genom att beställa matlådor för hemleverans minskar du också ditt eget matsvinn. Matlådorna innehåller perfekta portioner, vilket minskar risken för att laga för mycket mat. Dessutom används ingredienser som annars kanske skulle ha gått till spillo.
Stäng