Mat på jobbet – matkyl eller matlåda på abonnemang

Är matlådan glömd? Behöver du snabb energi för en lång tisdagseftermiddag? Detta löser Hälsolådan! Med ett brett utbud av hälsosamma, kockförberedda matlådor och andra utvalda produkter utgör varuautomaten en stor tillgång på arbetsplatsen. Vi ser till att den alltid fungerar och är påfylld med nya, fräscha produkter. Är ni intresserade, eller har frågor? Hör av er!

Se våra matlådor

Så funkar det

Hälsolådans matkyl – alltid nyttigt & gott

Vi erbjuder dig som jobbar på lagret, kontoret eller sporthallen tillgång till goda, klassiska maträtter när som helst. Detta innebär att lunch, mellanmål och middag alltid finns tillgängligt! Du slipper laga matlådor och kan fokusera din energi på annat. Tack vare våra konkurrenskraftiga priser behöver plånboken inte lida lika mycket.

Vi tycker det är tråkigt att snabbmat förknippas med onyttighet. Det ska vara smidigt, gott och ha höga näringsvärden! Varje matlåda i vårt sortiment är rik på mineraler, vitaminer och andra näringsämnen som främjar ditt välmående – och i längden din arbetsprestation. Samtliga rätter är också lagade av erfarna och professionella kockar.

Vårt utbud av färdigrätter

Våra rätter är, utöver näringsrika, laktosfria och glutenfria. Detta gör att även allergiker kan njuta av smidiga rätter, när som helst under arbetsdagen. Vi levererar till hela Stockholmsområdet. Här är alla maträtter vi erbjuder till Hälsolådans matkyl, i skrivande stund:

Bolognese. Vår populära spagetti med köttfärssås. Grönsaker inkluderas.
Lax. Testa vår perfekt lagade lax, med ris, dillsås och grönsaker.
Kyckling. Njut av välsmakande  kyckling med ris, grönsaker och currysås. 
Chili.  Ett populärt val, bestående av chili con carne, ris, grönsaker och gräddfil. 
Lasagne. Testa vår fantastiska lasagne!
Korv stroganoff. Beställ en klassisk och vällagad korv stroganoff. Kommer med ris och grönsaker. 
Högrevsgryta. Få höst- och vinterkänsla med en god högrevsgryta. Grönsaker och ris inkluderas. 
Kycklinggryta. Testa vår goda kycklinggryta. Kommer med grönsaker och ris. 
Chili sin carne. Vårt vegetariska alternativ, chili con carne utan carne! Kommer med grönsaker och ris.

Alla rätter är fulla med långsamma kolhydrater och bra proteinkällor. Inget tillsatt socker. Rätterna kostar 85 kr/styck. Prenumererar du varannan eller varje vecka får du 5% rabatt.

Matkyl och abonnemang på jobbet

Med Hälsolådan kan ni flexibelt nog få färdiga matlådor till jobbet på två olika sätt. Antingen installerar ni en extraordinär varuautomat, som vi regelbundet fyller på med färska rätter och andra mellanmål. Ni kan också välja att beställa ett abonnemang på matlådor, som också de kommer regelbundet, men som förvaras i era egna kylar.

Alternativen har olika fördelar. Väljer ni att installera matkylen får ni en estetiskt tilltalande, smidig varumaskin som alltid känns välkomnande. Efter att ni har kontaktat oss får ni självklart också möjligheten att välja själva vad ni vill fylla kylen med. Ni får välja om ni vill ha en varuautomat med endast matlådor, eller en med matlådor och andra trevliga produkter, som godis, nötter eller drickor.

Ni kan också välja ett abonnemang på matlådor utan kyl, där de antingen kommer varje eller varannan vecka, på söndagar eller måndagar. Ni väljer själva hur många som ska levereras, samt vilka rätter ni vill ha.

Mat på jobbet – vi är med hela vägen

Undrar du hur ett samarbete med oss ser ut i praktiken? Här kommer en sammanfattning!

Kontakt. Vi har mer än gärna ett möte med där vi närmare förklarar hur Hälsolådan fungerar i praktiken. För våra varuautomater är inget företag för litet eller för stort!
Välj ett utbud. Vi hjälper er att skräddarsy en lösning som passar bäst för er. Ni får själva välja produkter som ska finnas i kylen och hur ofta den ska bli påfylld.
Installation. Våra installatörer levererar matkylen. Allt som behövs är en liten yta och ett vanligt eluttag. Maskinen är utrustad med en digital display och är enkel att betala med.
Underhåll och påfyllnad. Behöver maskinen repareras ordnar vi såklart det. Påfyllningen görs genom att er ansvariga kontaktar oss, så kommer vi med de önskade produkterna. Påfyllningen av matlådorna sker automatiskt varannan eller varje vecka, på söndag eller måndag.

Kockförberedda måltider – med bra råvaror

Vardagen är lång, särskilt under vinterhalvåret. I brist på tid och ork kan matlagningen försummas och ersättas med en onyttig snabbmat, eller sötsaker. Det kockarna på Hälsolådan erbjuder är lika snabb mat, men nyttig och vällagad. Varje måltid förbereds noggrant för att vara mättande, utan att det blir svinn över.

Vi är mycket principfasta vad gäller färska råvaror. Alla ingredienser i samtliga matlådor är färska och gluten- och laktosfria, där vi i så stor utsträckning som möjligt väljer produkter från Sverige. Köttet är självklart från svenska gårdar. Vi tror på att nyttig och god mat skapar en mer hälsosam och pigg arbetsvecka.

Kvalitetssäkrad och hållbar mat

Matlådorna är fördelaktigt hållbara. På två olika sätt. För det första är hållbarheten på matlådorna hela 16 dagar, tack vare att de gasförpackas. Därefter byts de ut av oss eller vid behov. För det andra använder vi oss endast av svensk kyckling och svenskt nötkött, av högsta kvalitet. Våra kockar har också handplockat grönsakerna för att möta våra höga krav på hög kvalitet.

Hälsolådan – för alla preferenser

Vi har under 1 års tid provsmakat, finslipat och testat oss till, vad vi stolt kallar, de perfekta matlådorna. Oavsett smaklökar, matpreferenser eller allergier finns det något för alla. Valet av klassiska rätter utgör en garanti på att en majoritet uppskattar de maträtter som finns i Hälsolådans matkyl. Alla rätter är kockförberedda, nyttiga och innehåller inga tillsatser.

Är ni redo att ta steget mot en mer hälsosam och smidig arbetsplats? Hör av er! Vi finns också tillgängliga vid minsta fråga.

Våra råvaror

Kontakta oss, vi ser fram emot att få hjälpa dig!

Nyfiken på våra hälsosamma matlådor?

Kontakta oss